praktischprojectmeubel.nl

Afvalcontainer huren voor lage tarieven?

Geplaatst op

Een makkelijke manier om je tijdelijke grote hoeveelheden afval op te slaan en op te ruimen, is een afvalcontainer huren een efficiënte oplossing. Zo voorkom je om telkens je afval heen en weer te brengen om je omgeving schoon, veilig en bruikbaar te houden. Afvalcontainers zijn beschikbaar in verschillende maten en types, afhankelijk van het soort afval dat moet worden afgevoerd. Het huren van een afvalcontainer is niet alleen handig, maar draagt ook bij aan een betere afvalverwerking en recycling. Ook helpt het bij het verminderen van milieuvervuiling en afvalgerelateerde problemen.

Definitie afvalcontainer

Een afvalcontainer is een grote container die specifiek is gecreëerd om afval weg te leggen en te verplaatsen. Deze containers zijn afhankelijk van het type afval in verschillende maten en materialen beschikbaar gesteld.

Soorten afvalcontainers

Als we het hebben over afvalcontainers zijn er verschillende maten en types. Zo zijn er bouw- en sloopafval containers, grofvuil containers, schoonpuin containers, hout containers, groenafval containers, dakafval containers, tuinafval containers, grondafval containers. Daarnaast zijn er stoffen die zeker niet in de container toegestaan zijn, deze zijn onder andere:

  • Stoffen die schadelijk zijn tegen mens, dier en milieu.
  • Radioactieve of giftige stoffen.
  • Asbestgelijkend of asbesthoudend materiaal (bijv. eternit).
  • Ziekenhuisafval
  • Klein chemisch afval / gevaarlijk afval (bijv. verfblikken en verf).
  • Stoffen die zelf kunnen ontbranden.

Prijs container huren

Afhankelijk van het type van de container, de duur van de huur, de locatie en de grootte variëren de prijzen voor het huren van een afvalcontainer. De prijzen variëren tussen €159,- t/m €1699,- en hangt af van hoe lang je het huurt.

 

        een 3m³ afvalcontainer voor grofvuil kan variëren tussen de €150-€200 voor een huurperiode van een week.

        een 6m³ afvalcontainer voor bouw- en sloopafval kan variëren tussen de €200-€300 voor een huurperiode van een week.

        een 10m³ afvalcontainer voor gemengd afval kan variëren tussen €300-€400 voor een huurperiode van een week.

Conclusie

Tot slot wordt de definitie van een afvalcontainer uitgedrukt als een grote container die specifiek ontworpen is om afval weg te leggen en te verplaatsen. Het huren hiervan is een makkelijke en efficiënte manier om je tijdelijke grote hoeveelheden afval op te slaan en op te ruimen. Afvalcontainers zijn beschikbaar in verschillende maten en types, afhankelijk van het soort afval dat moet worden afgevoerd. De prijzen variëren tussen €159,- en €1699,-.

 

Gerelateerde berichten

Over ons

We houden je graag op de hoogte van leuke ideeën op het gebied van design.

Contactgegevens

Via info @ praktischprojectmeubel.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden