praktischprojectmeubel.nl

Allerlei vormen van zonwering voor jou

Geplaatst op

In de zomer kan het zowel buitenshuis als binnenshuis erg warm worden. Naast dat je een airco kunt aanschaffen om het binnen koel te houden, zijn er ook middelen om de zon buiten te houden. Zo kun je eens gaan kijken naar verschillende soorten van zonwering Leiden. Hierin is een verschil te maken tussen binnenzonwering en buitenzonwering. Vaak wordt er voor een combinatie gekozen, aangezien het bij bijvoorbeeld een sterke wind minder aan te raden is om je buitenzonwering uit te zetten. Maar aan wat voor zonwering Leiden kun je dan denken? Wij zetten de mogelijkheden voor je op een rijtje. 

Meer dan alleen zonwering in huis

Een zonwering Leiden die je veel terugziet bij woningen zijn rolluiken. Deze hebben namelijk meer voordelen dan alleen het tegenhouden van zonnestralen. Zo helpt een rolluik in de winter tegen de kou en vorst én zul je minder last hebben van geluidsoverlast. Als je specifiek op zoek bent naar alleen zonwering, dan zijn screens wellicht een betere oplossing. Echter zien een rolluik en een screen er wat minder sfeervol uit, dus je zou ook voor iets zoals lamellen kunnen kiezen. Lamellen komen in diverse uitvoeringen. Denk aan houten lamellen, een mat zwarte kleur en verschil in dikte. Deze zijn geschikt voor zowel grote ramen als een schuifpui of glazen deuren en zorgen voor een goede zonwering Leiden. 

Zorg voor een mooie uitstraling tijdens zonnige dagen

Wil je naast zonwering ook letten op een mooie uitstraling? Dan weten wij een goede mogelijkheid voor zonwering Leiden. Zo kun je eens gaan kijken naar markiezen of een knikarmscherm. Bij een knikarmscherm zorgt het voor schaduw in je tuin. Het is een doek wat horizontaal wordt uitgeschoven door middel van knikarmen. Bij markiezen kun je kiezen uit drie verschillende uitvoeringen. Zo heb je de keuze tussen een standaard uitvoering, een klapmodel of een petmodel. Markiezen zorgen voor een charmante en karakteristieke uitstraling en bieden dus veel meer dan alleen zonwering. Hoewel je deze vorm van zonwering Leiden vooral bij oudere woningen terugziet, kan deze vorm van zonwering ook prima bij een nieuwbouwwoning gekozen worden.

 

Gerelateerde berichten

Over ons

We houden je graag op de hoogte van leuke ideeën op het gebied van design.

Contactgegevens

Via info @ praktischprojectmeubel.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden