praktischprojectmeubel.nl

Dit zijn praktische winkelmeubels

Geplaatst op

Je bent bezig met een winkelverbouwing, maar je hebt geen idee waar je zou moeten beginnen. Geen probleem! Wij helpen graag met de winkelverbouwing door wat praktische tips en tricks te delen. Zo wordt de winkelverbouwing een groot succes!

Magnetisch wandsysteem

Tegen de muur van bijvoorbeeld een kledingwinkel zie je vaak allerlei schappen en kledingrekken hangen. Vaak is alles vastgemaakt met de nodige schroeven. Er bestaat echter een veel praktischere oplossing: een magnetisch wandsysteem. Je kiest een paneel uit en bevestigd hieraan verschillende schappen, rekken en alles wat je denkt nodig te hebben. Het handige is dat alles magnetisch is. Geen last meer van boorgaten die je moet zien te verstoppen tijdens je winkelverbouwing en de indeling van de wand is makkelijk te veranderen als je eens iets nieuws wilt proberen. Een magnetisch wandsysteem mag dus zeker niet ontbreken in jouw winkel.

Led verlichte meubels

Ledverlichting verwerkt in meubels is ook erg praktisch. Achter de spiegels bijvoorbeeld, verwerkt in kledingrekken en de toonbank. Het zorgt voor een uniek uiterlijk en het ziet er ontzettend mooi uit. Daarnaast zorgt het uiteraard voor verlichting en zijn er minder lampen nodig in de winkel.

Wrapping

Wist je trouwens dat je verder helemaal geen nieuwe meubels nodig hebt om de winkel een ander uiterlijk te geven? Dit wordt mogelijk gemaakt door een techniek genaamd “wrapping”. Tijdens het wrappen worden je meubels ingepakt met een speciale interieurfolie naar keuze. Je kiest zelf de kleuren die jij mooi vindt om de meubels mee te restylen. Het is veel goedkoper dan nieuwe meubels aanschaffen of het laten overspuiten ervan en de folie is sterk genoeg om tal van dingen te doorstaan. Zo is de folie bijvoorbeeld krasbestendig, waterafstotend en kan het ook nog eens tegen hitte. Een nieuw design voor je meubels in een handomdraai. Zo geef je de winkel een volledig nieuw uiterlijk met behulp van je huidige meubels.

 

Een magnetisch wandsysteem en een meubel met ledverlichting kan zorgen voor een praktische winkelindeling. Maak je winkelverbouwing verder compleet met het wrappen van je huidige meubels en zo ziet je winkel er weer op-en-top uit!

 

Gerelateerde berichten

Over ons

We houden je graag op de hoogte van leuke ideeën op het gebied van design.

Contactgegevens

Via info @ praktischprojectmeubel.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden