praktischprojectmeubel.nl

Een thuiswerkplek anno 2021 inrichten

Geplaatst op

Een thuiswerkplek helpt je om de beste resultaten uit jezelf te halen. We nemen in deze tekst een aantal dingen met je door die je kunt doen om de thuiswerkplek op een mooie en praktische manier in te richten. Lees snel met ons verder en doe je voordeel met de tips die we je in deze blog geven. 

Succes te boeken met werken op afstand

Hoewel iedereen zich op verschillende locaties bevindt, is het voor velen mogelijk om een positieve bedrijfscultuur te behouden en een succesvol bedrijf op afstand te laten draaien. Hier zijn een paar tips om het te laten werken:

Omarm technologie

De communicatie is de laatste decennia enorm verbeterd en er zijn verschillende hulpmiddelen die het werken op afstand vergemakkelijken. Hierbij zijn online samenwerkingstools erg populair. Veel mensen hebben elke ochtend een snel videogesprek met het hele team om ervoor te zorgen dat iedereen op dezelfde golflengte zit om de dag op de juiste manier te beginnen. Ment voert ook regelmatig videogesprekken gedurende de dag om samen te werken aan problemen of projecten die gedaan moeten worden.

Zorg dat werknemers zich op hun gemak voelen 

Erken dat werken op afstand anders is dan in de traditionele kantoorsetting. Het ergste wat je kunt doen is je teams proberen te managen alsof je nog op kantoor zit. Het is de taak van een manager om ervoor te zorgen dat werknemers alles hebben wat ze nodig hebben. Geef ze de middelen om te slagen, net zoals je dat op kantoor zou doen. Werk samen met de HR-afdeling om hen te helpen bij de aanschaf van bureaus, stoelen, laptops en alle andere zaken die ze nodig hebben. En juist op dit terrein valt er nog veel te winnen. Denk bijvoorbeeld aan ergonomische stoelen. Voor deze zaken kun je terecht bij desko.nl.

Gerelateerde berichten

Over ons

We houden je graag op de hoogte van leuke ideeën op het gebied van design.

Contactgegevens

Via info @ praktischprojectmeubel.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden