praktischprojectmeubel.nl

Ervaar thuis luxe wellness

Geplaatst op

Hou je ervan om naar een wellness resort te gaan met meerdere sauna’s, baden en rustruimtes? Je kunt de luxe wellness ook naar huis halen, door bijvoorbeeld een whirlpool, zwembad of een sauna te laten plaatsen in de tuin. Het is raadzaam om een specialist zoals Ambiance Wellness in te schakelen, zodat je verzekerd bent van een ware wellness beleving aan huis.

Een privé wellness in uw huis of tuin

Zoek je regelmatig een sauna, zwembad of rustruimte op? Het is ook mogelijk om het resort naar huis te halen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een sauna te plaatsen in huis, maar kan er ook een aparte cabine worden geplaatst in de tuin. Hou je van een heerlijke whirlpool of baantjes trekken in een zwembad? Als je ruimte hebt in de tuin, dan kan een specialist een volledig op maat gemaakt zwembad of whirlpool plaatsen. Op die manier kun je aan huis genieten van een wellness ervaring en hoef je niet weg te gaan. 

In een eigen omgeving genieten van wellness

Voordeel van een complete wellness aan huis, is dat je in je eigen omgeving tot rust kan komen. Wellness resorts trekken natuurlijk veel bezoekers en het kan dan ook relatief druk zijn. Je krijgt dan te maken met wachtrijen en/of er is maar weinig plaats in de verschillende wellness ruimtes. Een gespecialiseerd bedrijf in het plaatsen van wellness zoals zwembaden en sauna’s biedt een uitkomst. Het bedrijf kan de wellness volledig op maat inrichten. Het is maar net wat je wensen en behoeften zijn. 

Genieten van een sauna of stoomruimte 

Een sauna of stoomcabine biedt natuurlijk de ultieme wellness beleving. Zo is een infrarood sauna mogelijk, maar ook een op maat gemaakte stoomcabine in de tuin plaatsen is een mogelijkheid. Op die manier kun je een luxe wellness creëren aan huis, zonder dat je gestoord wordt of moet wachten. Uiteraard zal de specialist al je wensen en behoeftes bespreken, om zo tot een praktisch ontwerp te komen. Vervolgens volgt de bouw en het resultaat is dan een volledig op maat gemaakte wellness aan huis, waar jij, je familie en vrienden tot rust kunnen komen.

Gerelateerde berichten

Over ons

We houden je graag op de hoogte van leuke ideeën op het gebied van design.

Contactgegevens

Via info @ praktischprojectmeubel.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden