praktischprojectmeubel.nl

Nieuwe vloer? Dit zijn de opties!

Geplaatst op

Ben jij aan het oriënteren naar een nieuwe vloer, maar weet jij niet zo goed wat de opties zijn? Dat is te begrijpen! Er zijn namelijk enorm veel mogelijkheden zoals laminaat, gietvloer, PVC, hout en nog veel meer. Benieuwd naar een aantal van deze producten inclusief de prijs? Lees dan direct deze pagina voor meer informatie zodat je op basis hiervan kunt beslissen welk type vloer jou het beste past. Het is daarbij nog wel aan te raden om samples aan te vragen zodat je kunt kijken of de vloer goed bij de rest van je woning past.

Kiezen voor laminaat

Een van de meest gekozen vloeren is laminaat. Dit komt omdat laminaat een vloer is die in verhouding tot andere vloeren goedkoop is. Het nadeel van laminaat is wel dat indien deze nat wordt, de vloer gaat opzetten en dus kapot kan gaan. Als we vervolgens kijken naar de onderhoud heb je hier ook vrij weinig aan te onderhouden. Het advies is om periodiek je vloer te dweilen, maar dat is het dan ook wel. Benieuwd naar een laminaat als vloer? Ga dan langs een specialist en laat je informeren. 

Kiezen voor een gietvloer

Een andere optie waar je voor kunt kiezen is een gietvloer. Deze vloeren worden zoals de benaming het al zegt gegoten en egaal gemaakt. Een gietvloer heeft een grijze uiterlijk wat industrieel kan overkomen. Ben jij benieuwd hoe dit in realiteit eruit ziet? Raadpleeg dan een specialist en laat je informeren naar de mogelijkheid. Het grote voordeel van de gietvloer is dat je geen onderhoud eraan hebt en je het makkelijk kunt schoonmaken. Let op, in tegenstelling tot laminaat is deze type vloer wel een stuk duurder. 

Kiezen voor tegels

Als je wilt gaan voor meer structuur dan gietvloer, maar wel dezelfde gemakkelijkheid wilt hebben, is het aan te raden om voor tegels te kiezen. Tegels kun je in verschillende soorten en maten bestellen. Wist je dat het zelfs mogelijk is om tegels aan te schaffen die een laminaat als uiterlijk heeft? Hierdoor heb jij een mooie houten look terwijl het betonnen tegels zijn die je makkelijk kunt schoonmaken en kunt onderhouden.

Gerelateerde berichten

Over ons

We houden je graag op de hoogte van leuke ideeën op het gebied van design.

Contactgegevens

Via info @ praktischprojectmeubel.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden