praktischprojectmeubel.nl

Nieuwe vloertegels voor je woonkamer

Geplaatst op

Als je je interieur wilt veranderen, dan kun je dit doen bijvoorbeeld je meubels te vervangen. Je kunt dit doen door een nieuwe kleur op de muur te verven of de opstelling van je woonkamer te veranderen. Wat je ook kunt doen is de vloer van je woonkamer vernieuwen. Vloertegels zijn de ideale oplossing om je kamer te vullen met sfeer. Hoe dit kan? Lees het in deze blog!

Voordelen van vloertegels

Er zijn vele voordelen van vloertegels, maar de grootste is toch wel het ruime aanbod. Voor de mannen zal dit keuze stress opleveren, maar de vrouwen kunnen hun geluk niet op. Zo zijn ze in meer dan honderd verschillende variaties mogelijk. De kleurkeuze is eindeloos waardoor je de tegels goed kunt combineren met je interieur. Zo zijn ze er in betonlook, caesar black of gewoon een houten look. Mocht je toch vinden dat je vloer er na verloop van tijd wat kil uitziet, dan kun je het altijd combineren met bijvoorbeeld een vloerkleed. Daarnaast zijn vloertegels in vele maten beschikbaar. Enkele voorbeelden hiervan zijn 60X60, 90X90 of zelfs 120X120. De keuze van de grote hangt natuurlijk af van je persoonlijke keuze en de ruimte die je tot je beschikking hebt. Verder is het goed om te weten dat vloertegels krasbestendig zijn en onderhoudsvrij. Regelmatig de stofzuiger erover heen en af en toe een dweil erlangs en de vloertegels woonkamer zien er weer als nieuw uit. Ben je dus een beetje onhandig, dan is dit de ideale oplossing.

Vloerverwarming met vloertegels

Tegenwoordig is het heel normaal dat je vloerverwarming in je huis hebt. Vroeger zag je dat dit een luxeproduct was waarbij mensen alleen vloerverwarming hadden als er toevallig een leiding onder de vloer doorliep waar warm water doorheen stroomde. Tegenwoordig zie je het steeds meer voorbij komen en zit het in de nieuwbouwhuizen al standaard inbegrepen. Vloertegels zijn ook geschikt voor vloerverwarming. De tegels laten de warmte beter door dan vroeger waardoor dit ze meer geschikt maakt voor vloerverwarming. Mocht je nog geen vloerverwarming hebben liggen, dan kan dit altijd worden geplaatst.

Gerelateerde berichten

Over ons

We houden je graag op de hoogte van leuke ideeën op het gebied van design.

Contactgegevens

Via info @ praktischprojectmeubel.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden