praktischprojectmeubel.nl

Plaats de projectmeubels op een heerlijke warme gietvloer

Geplaatst op

Je kunt alles wat betreft projectmeubels dan wel helemaal in orde hebben, besef wel dat deze projectmeubelen er nog beter uitkomen als je ze plaatst op een prachtige gietvloer. Pas dan doe je de meubelen recht. Een gietvloer versterkt de kracht van de meubelen en dat maakt dat er altijd één mooi geheel ontstaat.

Perfect als je houdt van een strak en modern interieur

Over een gietvloer kun je van alles vertellen. Zeker dat het als een perfecte vloer is als je houdt van een moderne en strakke inrichting. Doorgaans kies je voor een gietvloer van epoxy of van polyurethaan, ook wel PU genoemd. Kies je voor een gietvloer, dan kies je voor een zeer onderhoudsvriendelijk en comfortabele vloer. De voordelen van een gietvloer zijn echter nog veel groter dan alleen dit. 

Je kiest voor een zeer kleurvaste vloer

Kies je voor een gietvloer, dan kies je in alle gevallen voor een vloer die zeer kleurvast is. Dat houdt in dat de vloer jarenlang in perfecte conditie blijft. Daarnaast is een gietvloer in alle gevallen brandwerend. Dit biedt jou en jouw huis dus extra bescherming. Als je besluit voor een gietvloer te kiezen, dan kies je eveneens voor een vloer met een sterk geluiddempende werking. Dat zorgt altijd voor een bepaalde rust in jouw woning. Groot voordeel van de gietvloer is eveneens het feit dat het gaat om een onderhoudsvrije vloer. Met behulp van een stofzuiger en een dweil met wat water zorg jij er al voor dat de vloer steeds hygiënisch schoon is en blijft.

Prima in combinatie met een heerlijke vloerverwarming

Een gietvloer is een naadloze vloer. Er is nooit sprake van naden en voegen en ook daar kan vuil zich dus niet aan hechten. Een gietvloer wordt gegoten op een ondervloer. Vervolgens wordt de vloer nog eens afgewerkt met een speciale lak of met een coating. Zoek je een gietvloer voor thuis of op kantoor, dan doe je er verstandig aan om een PU gietvloer te kiezen. Kiezen voor deze vloer is kiezen voor een zeer warme vloer die je ook nog eens prima kunt combineren met een vloerverwarming.

Gerelateerde berichten

Over ons

We houden je graag op de hoogte van leuke ideeën op het gebied van design.

Contactgegevens

Via info @ praktischprojectmeubel.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden