praktischprojectmeubel.nl

Praktische tuinideeën

Geplaatst op

Je tuin een opknapbeurt geven, het hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Er zijn genoeg leuke en ook praktische ideeën te vinden om je tuin te pimpen. Een paar van die ideeën zullen hier worden besproken. Hopelijk vind je hier dé gouden tip voor het nog mooier maken van je eigen tuin.

Eerst volgt even een praktische tip: betontegels behoeven geen onderhoud en gaan niet snel stuk. Deze tegels zijn daarom uiterst geschikt om in je tuin te leggen. Zo hoef je niet steeds uitgebreid schoon te maken. Dat scheelt natuurlijk een hoop tijd en daarnaast is het ook niet het leukste klusje. Laten we even eerlijk zijn.

Een blokhut

Verder is een blokhut dé aanvulling voor je tuin. Je hebt er zelf waarschijnlijk nog niet aan gedacht, maar voeg dit toe aan je tuin en je zult er zeker geen spijt van krijgen. Plaats er een mooie bar in en een goede geluidsinstallatie (houd echter wel een beetje rekening met de buren) en je hebt een unieke plek gecreëerd om lekker tot rust te komen na een zware dag. Ook ideaal voor feestjes natuurlijk.

Het tuinhuisje

Natuurlijk mag een tuinhuis niet ontbreken. Een tuinhuis kan gebruikt worden als een plek om rustig te zitten met wat thee erbij. Gezellig dus zo’n tuinhuis! Dat is echter niet het enige nut ervan, want een tuinhuis kan ook uitstekend dienen als extra opbergruimte. Niet per se heel mooi voor in de tuin, maar wel erg praktisch. Kortom, een tuinhuis kan een waardevolle toevoeging zijn in iedere tuin.

Overkapping

Tot slot nog een laatste tip. Onvoldoende ruimte in de schuur waardoor fietsen en/of brommers, maar buiten in de tuin staan als overmaat van ramp? Maak er een leuk plekje voor! Zorg voor een mooie overkapping zodat alles mooi droog staat tijdens slecht weer. Kies hiervoor goed, maar mooi materiaal zodat het echt een plek kan worden die prachtig is om te zien. Daarnaast kan een overkapping natuurlijk ook gemaakt worden om zelf onder te zitten. Terrasverwarmer erbij, decoratie ophangen en je hebt een hele leuke zitplaats.

 

Waar wacht je nog op? Aan de slag!

Gerelateerde berichten

Over ons

We houden je graag op de hoogte van leuke ideeën op het gebied van design.

Contactgegevens

Via info @ praktischprojectmeubel.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden