praktischprojectmeubel.nl

Supermooie vloeren voor je woning 2022

Geplaatst op

In deze blog willen we je graag meer vertellen over welke vloeren er allemaal populair zijn tegenwoordig en welke keuzes je dus kunt maken. Elke keuze komt met allerlei interessante voordelen. We bespreken in deze blog met jou drie verschillende vloeren waar je zeker een keuze uit zou kunnen maken om je woning helemaal modern voor 2022 in te kunnen richten. Lees snel verder en laat je inspireren, zo is het een stuk makkelijker om te kiezen en uiteindelijk extra te genieten van je woning 

Gietvloer voor een industrieel design

Tegenwoordig is de gietvloer erg populair. Dit is een kunststof vloer die erg sterk is en daardoor slijtvast. Hij is te krijgen in allerlei verschillende kleuren omdat hij van kunststof gemaakt is en deze stof is erg gemakkelijk op kleur te brengen. Omdat je de gietvloer gemakkelijk schoon kunt maken met water en zeep is het een zeer hygiënische vloer en dat is een voordeel met mensen met kinderen. Deze spelen natuurlijk nog wel eens op de vloer en dan is het wel fijn dat de vloer mooi schoon is.

Vloer laten polijsten 

Het is erg mooi om te zien dat mensen in hun woning het aandurven om natuursteen te nemen. Dit is een zeer robuuste en prijzige steen die ook daadwerkelijk een geweldige sfeer in de woning teweeg weet te brengen. Het echt echt superluxe om bijvoorbeeld warmer op de vloer te hebben. Deze vloer polijsten is een geweldige manier om hem mooi te houden. Het kan ook nodig zijn om de vloer te laten impregneren zodat vocht geen kans krijgt. Dan gaat hij dus ook een stuk langer mee.

Laminaat: mooie vloer voor budgetprijs 

Een mooie budgetoplossing is een laminaatvloer. Deze is ook in verschillende kleuren en bewerkingen te verkrijgen. Onder de toplaag van het laminaat zit een print die de kleur en de tekening van het laminaat bepaalt. Zo is het erg gemakkelijk om de juiste laminaatvloer te krijgen voor een budgetprijs die precies past binnen jouw interieurconcept.

Gerelateerde berichten

Over ons

We houden je graag op de hoogte van leuke ideeën op het gebied van design.

Contactgegevens

Via info @ praktischprojectmeubel.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden