praktischprojectmeubel.nl

Wand unit airco

Geplaatst op

Goede airconditioning op kantoor is ontzettend prettig en zeker onmisbaar, vooral op warme dagen. Veel kleine tot middelgrote bedrijven kiezen daarom voor een wand unit airco. Dit type airconditioning bevestigen we aan de muur, zodat u gedurende de dag van heerlijke verkoeling geniet. JVS-Koeltechniek B.V. heeft jarenlange ervaring met de montage, onderhoud en het geven van advies over airco installaties.

  • Installatie, onderhoud en advise
  • Geschikt voor MKB-bedrijven
  • Kan zowel koude als warme lucht verspreiden
  • Het hele jaar door te gebruiken

Wand units voor heerlijke verkoeling

Schaft u een wand unit airco aan bij JVS Koeltechniek, dan profiteert u direct van een aantal voordelen. Onze wand units kunnen zowel koude als warme lucht verspreiden, waardoor ze het hele jaar te gebruiken zijn. Kiezen voor een van onze airco’s is dus een slimme investering. Daarnaast geven onze professionals u graag advies en mag u na de montage rekenen op hoogwaardige kwaliteit onderhoud. Een goede airconditioning zorgt voor de ideale klimaatbeheersing in uw bedrijfspand. Hierdoor wordt het voor u en uw werknemers prettiger om te werken.

Wand airco zonder buitenunit

Wand airconditioning zonder buitenunit is voor veel bedrijven een echte uitkomst. We plaatsen de airco tegen een buitenmuur, zodat de warme lucht via de muurroosters afgevoerd wordt. Via de muurroosters komt ook de frisse lucht naar binnen. Omdat dit type airconditioning zelf een koelmotor bevat, is een buitenunit dus niet nodig. Overigens is dit type wel een slag groter dan een wand airco met buitenunit.

Wand airco met buitenunit

Heeft u liever een kleinere airconditioning aan de muur hangen? Dan is onze wand airconditioning met buitenunit misschien wel iets voor u. Dit type zorgt van buitenaf voor de afvoer van warme lucht en het verfrissen van de binnenruimte. Hij dient op de correcte plek te worden geplaatst om er optimaal gebruik van te maken. Onze experts doen dit graag voor u.

Montage, onderhoud en specialistisch advies

JVS-Koeltechniek B.V. is gevestigd in Almere en levert airco installaties voor allerlei soorten bedrijven in Nederland. Voor al uw vragen over airconditioning en bedrijfskoeling kunt u contact met ons opnemen. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Vraag online een offerte op maat aan voor de installatie, onderhoud of advies.

Hoe bedien ik een wand airco?

Airconditioningsystemen zijn gemakkelijk te bedienen met een afstandsbediening of de knoppen op het apparaat zelf. Sommige airco’s zijn te koppelen aan een thermostaat of zelfs aan een mobiele app.

Kan ik zelf een wand airco installeren?

Als u een wand unit bij ons afneemt, komen we hem graag bij u installeren. U kunt dit natuurlijk ook zelf doen, maar er komt veel kijken bij de montage van professionele airconditioning. Hier heeft u de juiste kennis en expertise voor nodig. Daarom raden we altijd aan om uw airconditioning door ons te laten plaatsen.

Waarom een airco kopen?

We hebben de juiste kennis in huis voor de montage en het onderhoud van airco’s. Daarnaast geven we u advies op maat naar aanleiding van uw wensen. We zijn gevestigd in Almere, maar leveren aircosystemen in heel Nederland voor een eerlijke prijs.

Kan een wand unit alleen maar koelen?

Nee hoor! Wand units zijn het hele jaar door te gebruiken. Ze kunnen zowel warme als koude lucht verspreiden en zijn daardoor breed inzetbaar.

Maakt een wand airconditioning veel geluid?

Dat ligt een beetje aan het type airconditioning. Een wand airco met buitenunit is vaak wat luidruchtig in vergelijking met een airco zonder buitenunit. Hier heeft u binnen geen last van, maar als u er buiten dicht bij in de buurt staat misschien wel. Gelukkig zijn de airco’s van tegenwoordig een stuk stiller.

Verkoeling nodig?

Kan uw bedrijfspand wel wat verkoeling gebruiken? Neem dan contact op met onze specialisten voor het opvragen van een offerte. Dankzij onze kennis en kunde maken we van uw warme bedrijfspand een heerlijk verkoelde omgeving.

Gerelateerde berichten

Over ons

We houden je graag op de hoogte van leuke ideeën op het gebied van design.

Contactgegevens

Via info @ praktischprojectmeubel.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden